Services

Herhaaltelefoon
Voor het aanvragen van herhaalrecepten kunt u rechtstreeks bellen met de herhaaltelefoon van Gezondheidscentrum Lindehof op 0172-748070. Deze service is een samenwerking tussen Huisartsenpraktijk Hazerswoude-Dorp en Apotheek Lindehof. 

Iedere werkdag gedurende openingstijden wordt de telefoon persoonlijk beantwoord door een apotheker of apothekersassistente. Naast het bestellen van uw medicatie is er de mogelijkheid om uw huidig medicijngebruik kort te bespreken, evenals eventuele problemen, vragen of veranderingen. Uw aangevraagde medicatie ligt nog dezelfde dag voor u klaar of, indien u dat wenst, wordt deze bezorgd op een afgesproken tijdstip

Buiten deze tijden is er de mogelijkheid om een boodschap in te spreken en zo uw bestelling door te geven.

Bezorgservice
Apotheek Lindehof bezorgt gratis al uw geneesmiddelen, hulpmiddelen en andere artikelen bij u thuis of op uw werk. Dit kan op een tijdstip wanneer u dat uitkomt.

Inloopspreekuur: persoonlijk gesprek met de apotheker
Apotheek Lindehof heeft een gratis inloopspreekuur iedere dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.

U heeft altijd de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met de apotheker, ook buiten het inloopspreekuur bent u van harte welkom. Dit persoonlijke gesprek kan in de apotheek in onze spreekkamer, desgewenst ook telefonisch of bij u thuis. In dit gesprek kunnen wij u advies geven over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Donderdagavond openstelling 
Op donderdagavond is Apotheek Lindehof samen met Huisartsenpraktijk Hazerswoude-Dorp geopend. Deze avond kunt u natuurlijk terecht voor al onze aangeboden services. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment met handverkoopproducten en vrije geneesmiddelen. Hierover geven wij u graag een persoonlijk advies.

Oude geneesmiddelen
U kunt uw geneesmiddelen, die u niet meer gebruikt of waarvan de houdbaarheid is verlopen, inleveren bij Apotheek Lindehof. Wij zorgen ervoor dat ze op een veilige en duurzame manier worden verwerkt en afgebroken.

Welke services wij u verder kunnen bieden

  • Automatische receptenherhaling;
  • Persoonlijke medicatiebegeleiding afgestemd op uw wensen;
  • Zorgprogramma’s voor chronisch zieken (samenwerking met de andere zorgverleners binnen Gezondheidscentrum Lindehof);
  • Medicatierol®;
  • Periodieke medicatiebeoordeling;
  • Overgevoeligheden;
  • Zwangerschap / Kinderwens;
  • Thuisbezoek